PROVJERITE DOSTUPNOST I REZERVIRAJTE

Vinoteka Velanera

G. Černjul dugogodišnji je istaknuti član hrvatskog i talijanskog društva sommeliera te je jedan od predvodnika vinskog i slow food trenda u Hrvatskoj.

Uživajte stoga u biranim vinima, neka fine note i okusi ostanu u sjećanju na lijepo provedeno vrijeme u hotelu i enoteci.

Vama na usluzi,

Obitelj Cernjul

PREPORUCUJEMO:

Wine Station Trapan

Trapan vina mladi je brand čiji je začetnik vinar Bruno Trapan. Znatiželja, polet i neizmjerna ljubav prema ovom poslu rezultirali su kvalitetna i visoko priznata vina, pa se danas na tržištu mogu naći svježa malvazija (Ponente), odležana malvazija (Uroboros), rose' (Rubi), cabernet sauvignon (Nigra Virgo) te syrah (Shuluq).

Ne propustite posjetiti Wine Station Trapan koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela Velanera!

Brist Olive

Brist Olive brend je razvijen na podrucju Vodnjana- sredista istarskog maslinarstva! Vizija tradicionalnog uzgoja u kombinaciji sa najsuvremenijim tehnologijama prerade rezultirala je nagradivanim  ekstra djevičanskim maslinovim uljima najvise kvalitete. 

Preporucamo Vam da posjetite Brist maslinike s pogledom na Brijunsko otocje te njihovu uljaru San Lorenzo u Vodnjanu!

Natura Tartufi

Istarska gastronomija je danas nezamisliva bez njegovog veličanstva, tartufa. Podzemna gljiva u obliku krumpira zvana tuber raste u istarskom tlu i smatra se vrhuncem regionalne kuhinje.

Natura tartufi, tvrtka s kojom suraduje Velanera, i nakon 47 godina od prvih početaka, stečenih znanja, vrijednosti i poštovanja prema tartufima, omogućava i garantira klijentima visoko kvalitetne sviježe tartufe.

Svakako probajte birana jela na bazi tartufa u restoranu hotela Velanera!

Istarski pršut

Svoje prestižno mjesto među sladokuscima, istarski pršut zahvaljuje, prvenstveno, strogom poštivanju tradicijskih pravila: od uzgoja svinja, preko posebne obrade svinjskog buta, sve do njegova sušenja i jedinstvene začinske kombinacije, koja mu daje prepoznatljivu aromu. 

Preporucujemo da svakako posjetite neki od sajmova prsuta u Istri!